دوستان عزیز شما میتوانید این بستنی اسکوپی رو در کافه ما میل بفرمایید.

قیمت : ۷۵۰۰ تومان در تاتلی

طرز تهیه

مواد اولیه

  • زغال خوراکی فعال : ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۱۴۰ گرم
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
برای شروع طرز تهیه بستنی زغالی ابتدا باید خامه فرم گرفته را آماده کنید.

در ادامه این خامه فرم گرفته شده را با همزن برقی خوب هم بزنید. در یک ظرف جدا، تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. بعد از هم زدن تخم مرغ ها، شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید.

این مواد را با همزن برقی تا زمان کش آمدن هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی زغالی, مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل را با خامه زده شده مخلوط کنید و هم بزنید. آن گاه زغال فعال را نیز در چند مرحله به مجموع مواد اضافه کنید.

در این مرحله باید مخلوط را در یک ظرف دردار بریزید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 8 ساعت می توانید بستنی را میل کنید. بستنی زغالی نیز در عین داشتن طعم زغال، طعم مطبوعی از بستنی وانیلی و خامه را نیز دارد.
منبع : آرگا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آشپزباشی Greta کتێبخانه‌ی نۆریاو معرفی شهر های بندری و جاذبه های گردشگری آیه روز، برنامه روز https://www.cardnik.com/ دلفین Lisa EESNANO آکادمی امداد صنعت نانو